MENY

POPULÆRE STEDER
 TYRKIA

* FERIE i TYRKIA

* KART TYRKIA

* ISTANBUL

* KAPPADOKIA

* PAMUKKALE

* CIRALI/ OLYMPOS

* ANTALYA

* KALEKÖY/ KEKOVA

* DALYAN

* BODRUM

* RUNDTURER

* OM OSS

Solnedgang_Alanya;Tyrkia

Guide Ferie_i_Tyrkia_anbefalinger

KONGEGRAVENE DALYAN

KONGEGRAVENE OG KAUNOS

Kaunos er en gammel og viktig havneby fra ca 10. århundre før Kristus. Byen ligger på motsatt side av elven og er lett tilgjengelig med båt. Du kan bli rodd over med en leid sykkel, eller du kan ta en av båtene og stoppe ved Kaunos brygge, nesten nede ved sjøen. Der kan du bli hentet eller du kan spasere opp til byen.I følge mytologien ble Kaunos grunnlagt av kong Kaunos, sønn av Carians kong Miletus og Kyane, og barnebarn av Apollo. Kaunos hadde en tvillingsøster ved navn Byblis som utviklet en dyp, ikke søsterlig kjærlighet til ham. Da hun skrev et kjærlighetsbrev til sin bror, hvor hun fortalte ham om sine følelser, bestemte han seg for å flykte med noen av sine tilhengere for å bosette seg andre steder. Hans tvillingsøster ble gal av sorg, begynte å lete etter ham og prøvde å begå selvmord. Mytologien forteller at Dalyan elven er resultatet av hennes tårer.

  

Kaunos er en gammel og viktig havneby fra ca 10. århundre før Kristus. Byen ligger på motsatt side av elven og er lett tilgjengelig med båt. Du kan bli rodd over med en leid sykkel, eller du kan ta en av båtene og stoppe ved Kaunos brygge, nesten nede ved sjøen. Der kan du bli hentet eller du kan spasere opp til byen.   Kaunos er en gammel og viktig havneby fra ca 10. århundre før Kristus. Byen ligger på motsatt side av elven og er lett tilgjengelig med båt. Du kan bli rodd over med en leid sykkel, eller du kan ta en av båtene og stoppe ved Kaunos brygge, nesten nede ved sjøen. Der kan du bli hentet eller du kan spasere opp til byen.   Kaunos er en gammel og viktig havneby fra ca 10. århundre før Kristus. Byen ligger på motsatt side av elven og er lett tilgjengelig med båt. Du kan bli rodd over med en leid sykkel, eller du kan ta en av båtene og stoppe ved Kaunos brygge, nesten nede ved sjøen. Der kan du bli hentet eller du kan spasere opp til byen.

 Kongegravene og oldtidsbyen Kaunos  er absolutt knyttet sammen, men jeg har valgt å legge dem ut separat her på denne siden.
Du kan lese mere om  Kaunus her

 

 

Kongegravene er flotte å se på , spesielt på kvelden når de er  opplyst !. ER også mulig å få en av roerne til å ro deg over , å klatre opp en liten sti  for å ta en nærmere titt ! :-)

Kongegravene Dalyan Tyrkia Kaunos 

 

Kaunos Dalyan

 

Kaunos Dalyan

 

     Kongegravene  Dalyan

 

 Kongegravene  Dalyan

 

Kongegravene  Dalyan

 

Kongegravene  Dalyan

Kongegravene by night

Kongegravene Kaunos Dalyan Tyrkia by night 

 

 

Kongegravene  Dalyan

 

Kongegravene Kaunos Dalyan Tyrkia by night 

 

 

 

Kongegravene  Dalyan

Her kan du lese mere om Dalyan

DALYAN BY

Dalyan Tyrkia

ELVEN

Dalyan Tyrkia

IZTUZU BEACH

 

SKILLPADDENE

700 mm in carapace length.

ROERNE

KONGEGRAVENE


KAUNOS

 

THERMALE KILDER

RESTAURANTENE

CINAR SAHIL PENSYON

 

INNSJØEN og KÖYCEGIZ

GRANATEPLER¤

 


Det er ulovlig å kopiere både innhold og bilder  annet enn til privat bruk.
Ved bruk av innhold og  bilder skal Elisabeth Bruheim krediteres.© 2017 copyright Alanyainvest v/ Elisabeth Bruheim

Ansvarlig_Kontaktinfo_ferie_i_Tyrkia